Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 17 kurumdan 21 takım ve yaklaşık 70 sporcunun katıldığı Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvası 6 Nisan Perşembe günü oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Üç gün boyunca renkli görüntülere sahne olan turnuvada mücadele eden kurum çalışanlarının heyecanına aile ve yakınları da eşlik etti. Masa tenisi şöleninin yaşandığı turnuvada son gün karşılaşmaları ise adeta nefesleri kesti. Heyecan dolu final karşılaşmaları sonunda kadınlar kategorisinde Fatih Anadolu Lisesi şampiyon olurken erkekler kategorisinde ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kupaya uzanan taraf oldu.

Turnuva sonunda oluşan genel sıralamada ise erkeklerde Ağız ve Diş Sağlığı birinci, İl Müftülüğü ikinci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü üçüncü, Halk Sağlığı Müdürlüğü dördüncü, Kadınlarda Fatih Anadolu Lisesi birinci, Devlet Hastanesi ikinci, Halk Sağlığı Müdürlüğü A Takımı üçüncü, Halk Sağlığı B Takımı dördüncü ve İl Özel İdaresi beşinci olan takımlar oldu. Kategorilerinde dereceye giren takımlar Kıbrıs’ta düzenlenecek olan 15. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Karaman’ı temsil edecek.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya ve kurum personelleri tarafından verildi.

Zevkli geçen turnuvada katılımlarından dolayı tüm takımlara teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Her yıl düzenli olarak yapılan Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvamızı bu yılda sorunsuz ve dostluk içinde tamamladık. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuva sonunda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye giren takımlarımıza Kıbrıs’ta düzenlenecek olan 15. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber