Kuruyemişçiden Şalvarlı Hırsızlık

Kuruyemişçiden Şalvarlı Hırsızlık

Kayseri'de kuruyemiş dükkanında bir kadının çaldığı 5 kilogram toz şekeri ve bir paket çayı eteğine sakladığı anlar, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Kocasinan ilçesi Bekir Yıldız Bulvarı'nda bir kuruyemişçiye gelen iki kadın, bir süre ürünleri inceledi.

Kadınlardan biri kasiyeri oyalarken diğer kadın tezgahtan aldığı bir paket çayı eteğinin altına giydiği şalvarın içerisine koydu. Daha sonra kasiyerin kendisini fark etmediğini gören kadın, 5 kilogram şekeri de aynı yöntemle çaldı. Hırsızlık yapan kadınlar kuruyemişçiden çıkarak uzaklaştı.

Alışveriş yapmadan dükkandan ayrılan kadınlardan şüphelenen iş yeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde kadınların hırsızlık yaptığı tespit edip polisi aradı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber