Kuzeyboru Voleybol Takımından Başkan Dinçer'e Ziyaret

Kuzeyboru Voleybol Takımından Başkan Dinçer'e Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Misli.com Sultanlar Liginde şehrimizi temsil eden Kuzeyboru Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı ve teknik heyetiyle birlikte Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti. 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kuzeyboru voleybol takımı ve teknik heyetini Belediye meclis salonunda kabul etti.

Sporun ve sporcunun bir şehrin tanıtımına ve geleceğine büyük katkılar sağladığını ifade eden Başkan Dinçer, “Bizler her zaman söylüyoruz. Spor ve sporcunun yanındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Kuzeyboru’nun maçlarını takip ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, “Kuzeyboru, şehrimizin takımı. Sizin başarınız bizim başarımızdır. Sizler her galibiyet aldığınızda mutlu olup gururlanıyoruz. Bizim belediyemizin takımları da var. Futbolda 3. Ligdeyiz. Geçen sezon play offlara kadar yükseldik.  Paralimpik basketbol takımımız var. Bayan hentbol takımız var. İyi bir mücadele sergiliyorlar. Bireysel alanda değişik spor dallarında başarılı sporcularımızda var. Komşu illere baktığımızda biz çok iyi bir noktadayız. Aksaray’ımızda sporun daha iyi bir noktaya gelmesi ve gelişmesi için üzerimize düşen ne varsa desteklemeye hazırız” dedi.

Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtirken Kuzeyboru yönetimi, yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Takım kaptanı ziyaretin anısına Başkan Dinçer’e, Kuzeyboru logosu işlemeli çini tabak takdim etti.

aks2-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber