Larende Alt Geçidinde Beklenen Çalışmalar Başlıyor

Larende Alt Geçidinde Beklenen Çalışmalar Başlıyor

Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı projesi kapsamında yapılması planlanan Larende Alt Geçidinde sondaj çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Tren yolu hattının diğer tarafında kalan ve bu nedenle yıllardır ulaşım anlamında şehir merkezinden kopuk halde bulunan Larende Mahallesi'ne hayat verecek olan alt geçitte sondaj çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak. Lareden alt geçit projesi ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaların başlayacağı alanda incelemelerde bulundu. 

TCDD işbirliğinde hayata geçirilen projede gereken bütün desteğin verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, " Yıllardır şehirden kopuk bir halde bulunan mahallelerimiz bu alt geçit sayesinde şehir merkezide daha kısa sürede daha güvenli bir şekilde ulaşım imkanına kavuşacaklar. Önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak." dedi.  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum