Larende Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Larende Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Larende Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan toplam 20 proje görücüye çıktı.

Bilim fuarının açılışına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, şube müdürleri Mehmet Rıza Ayaz, Hasan Topal, okul müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan; TÜBİTAK fuarlarının öğrencilerin zihin gelişimi için oldukça önemli olduğunu ifade ederek emeklerinden dolayı öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri kutladığını ifade etti. 

Okul müdürü Hamza Şanlıtürk konuşmasında, 2010 yılında kurulan Larende Anadolu Lisesinde bilim fuarının bu yıl ilk defa yaptıklarını, ilk defa fuar yapmanın acemiliğini, stresini, heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşadıklarını belirterek emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. 

Bu tür projelerin öğrencilerin başarısına katkı sunduğunu ifade eden Şanlıtürk, “Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği çalışmaların tamamı çok önemli. Hepsini tebrik ediyorum. TUBİTAK projemizde farklı 20 proje yer aldı. Öğrencilerimiz proje yürütücüsü öğretmenleri ve danışman öğretmenleriyle çok iyi çalışmalara imza attılar. İsteyen herkes burada öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projeleri görebilir” dedi. 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber