Larende Kışa Çamur İçinde mi Girecek?

Larende Kışa Çamur İçinde mi Girecek?

Larende sakinleri Karaman Belediyesi Çalışmalarının biran önce tamamlanmasını bekliyorlar

Altyapı çalışmaları, alt geçit çalışmaları, yol çalışmaları derken Larende sakinleri toz toprak içinde bir yaz geçirdiler.

Yaklaşan kış ayları öncesi yağışların başlama ihtimali Larende sakinlerini tedirgin ediyor.

Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerine ulaşım anlamında önemli bir yere sahip olan Larende Alt Geçidinde çalışmalar devam ederken Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışma alanında incelemelerde bulundu.

Çalışmaların genel seyri ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan şöyle konuştu:

“Karaman'a çok önemli bir yatırımı daha kazandırıyoruz. T.C.D.D. Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz Larende Alt Geçit Projesi’ne belediye olarak gerekli olan tüm desteği veriyoruz. Çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. Mümkün olan en kısa sürede alt geçit Karaman'a hizmet vermeye başlayacak. Bu sayede Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerimiz hayat bulacak."

Şimdi o mahallelerin sakinleri başkanın bahsettiği en kısa sürenin kış öncesi olup olmayacağını takip ediyor.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber