LGS Sonuçları İle 'Başarı' Asla Tesadüf Değildir Dediler

LGS Sonuçları İle 'Başarı' Asla Tesadüf Değildir Dediler

Başarı Koleji Öğrencileri LGS Başarıları İle Gündeme Geldiler

Geçtiğimiz Günlerde Açıklanan LGS Sınav Sonuçlarına Göre Başarı Koleji Yine Zirvede Yer Aldı.

Başarı Eğitim Kurumları, her yıl Fen liselerine ve Nitelikli liselere  en fazla  öğrenci gönderen okul olma unvanını bu sene de devam ettireceğini gösterdi.

Sınav sonuçlarını değerlendiren Okul Müdürü Doğan Yeğin,

"Amacımız öğrencilerimizi  sadece Fen liselerine veya Nitelikli liselere yerleştirmek  değil; çocuklarımıza  bu süreçte iyi bir eğitim de verebilmek ve en önemlisi mutlu, gelecekten umutlu nesiller yetiştirmektir. Bu sınavın sonucu ne olursa olsun, onlar bu ülkenin geleceği için çalışan bir nesil olmalıdır. 82 öğrencimiz ilimizin Fen liselerine, 126 öğrencimiz ilimizdeki Nitelikli liselere yerleşecek  puanı almıştır. Tüm öğrencilerimizi zorlu pandemi sürecinde azimle çalıştıkları için tebrik ediyor , onlarla gurur duyuyoruz. Başarı Kolejinde görev yapan eğitim liderleri, pandemi sürecine rağmen zor şartlarda üzerlerine düşen sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Başarı Kolejinin değerli velileri;bizlere inandınız, güvendiniz, sizlere de teşekkür ediyorum ama en önemlisi Başarı Kolejinin evlatları;sizinle gurur  duyuyorum, yolunuz açık olsun. Unutmayın ki başarı asla tesadüf değildir..!" dedi.

whatsapp-image-2020-07-18-at-10.14.03.jpeg

whatsapp-image-2020-07-18-at-10.14.01.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber