Lütfi Elvan Karaman'a Geliyor

Lütfi Elvan Karaman'a Geliyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan bir günlük ziyaret için Karaman'a geliyor.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan bir günlük ziyaret için Karaman'a geliyor.19 Mart'ta Polis Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katılması beklenen Lütfi Elvan bu pazar sürpriz bir şekilde Karaman'a geliyor.

İlk Ziyaret 5 Mart

5 Mart 2017 Pazar günü Karaman'a geleceği bilgisi alınan Kalkınma Bakanı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Karaman'da sivil toplum kurumları ve işadamlarıyla toplantılar yapacağı öğrenildi.Karaman'da yapılan ve yapımı devam eden yatırımları da incelemesi beklenen Elvan aynı gün şehirden ayrılacak.

İkici Ziyaret 19 Mart

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Karaman Polis Meslek Yüksekokulu ilk mezuniyet törenine de katılması bekleniyor. Tören 19 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber