Lütfi Elvan Karaman'a Geliyor

Lütfi Elvan Karaman'a Geliyor

740. Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, konusunda uzman akademisyenler tarafından “Dilimiz Kimliğimiz” başlıklı bir panel düzenlenecek.

Düzenlenecek olan panele Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan'da katılacak.

Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri çerçevesinde yarın ( 13 Mayıs Cumartesi) "Dilimiz Kimliğimiz" isimli panel düzenlenecek.

Saat 10.30’da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan panele Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'da katılacak.

Prof. Dr. Turan Karataş başkanlığında ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hacı Ömer Karpuz ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nden Doç. Dr. İdris Nebi Uysal’ın konuşmacı olarak katılacağı panelin Panelin hemen sonrasında Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlenecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber