Mahalle Sakinlerinden Kavşak Protestosu

Mahalle Sakinlerinden Kavşak Protestosu

Antalya'da Yenigöl Mahallesi sakinlerinden oluşan bir grup, Serik Caddesi'nde yapılan kavşak düzenlemesini protesto etti.

Antalya'da Yenigöl Mahallesi sakinlerinden oluşan bir grup, Serik Caddesi'nde yapılan kavşak düzenlemesine tepkilerini göstermek amacıyla toplandılar.

Muratpaşa ilçesi Yenigöl Mahallesi girişinde toplanan grup adına konuşan mahalle muhtarı Sema Özel, 1,5 ay önce yapılan düzenlemeyle mahallenin girişinde bulunan çift yönlü yolun tek yöne düşürüldüğünü ifade etti.

Düzenleme nedeniyle bölgede yoğun bir trafik oluştuğunu anlatan Özel," Mahallemizin girişi kapatıldı. Kavşakta trafik yoğunluğu nedeniyle mahalleye giren araçlar burada da trafik oluşturuyor. Mahallemizde imar olmadığı için yollarımız çok dar. Servislerimiz mahalleye girmek istemiyor. Burası aynı zamanda bir iş merkezi haline geldi. Buradaki iş yerlerine büyük araçlar geldiklerinde giriş çıkışta sorun yaşıyorlar." diye konuştu.

Özel, bölgede bulunan 112 ekiplerinin de kendisine şikayette bulunduğunu, Lara bölgesine gidebilmek için farklı yollar kullanmak zorunda kalarak zaman kaybettiklerini söyledi.

Yolun eski düzenine dönmesini talep ettiklerini belirten Özel, şöyle konuştu:

"Ekipler ile görüştük, kamu yararına olduğunu, trafiğin daha da rahatlayacağını söylediler. Ama rahatlamadı. Kazalar da gittikçe artıyor. 1,5 ay olmasına rağmen hala bir sonuç alamadık. Bu yolla ilgili günde sayısız şikayet alıyorum. Merkezden gelenler rahatlıkla mahallemize girebilirken, Serik ve Altınova bölgesinden gelenler trafik ve şerit nedeniyle giriş yapmakta zorlanıyorlar. Bizim için çok büyük bir sıkıntı oluşmuş durumda. Yolumuzun eski halime gelmesini istiyoruz."

Mahalle sakinlerinden esnaf Süleyman Karacan da yapılan düzenlemenin bölgedeki mahalle sakinlerini ve iş yerlerini etkilediğini söyledi.

Mahalle Sakinlerinden Kavşak Protestosu

Mahalle Sakinlerinden Kavşak Protestosu

Mahalle Sakinlerinden Kavşak Protestosu

Mahalle Sakinlerinden Kavşak Protestosu

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber