Mahalleli Trafik Kazalarına İsyan Etti

Mahalleli Trafik Kazalarına İsyan Etti

Dün akşam Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünde yaşanan kazada 2 kişi yaralandı

Karaman’da dün akşam saatlerinde Kazımkarabekir Mahallesi Şehit İsa Kahraman Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 2 vatandaşımız yaralandı.

Kaza Mert A. yönetimindeki 70 EZ 996 plakalı otomobilin Şehit Zeki Yaşar Caddesine dönmek istediği sırada Uğur C. yönetimindeki 70 ES 604 plakalı motosiklet ile çarpışması sonucu meydana geldi.

Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Recep S. yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

kazacizim.jpg

Çevre Sakinleri Kazalara İsyan Etti

Kaza sırasında evlerinden kazayı gören vatandaşlarda kaza mahalline inerek bu bölgede meydana gelen kazalara dikkat çekerek yetkililerden hassasiyet beklediklerini ifade ettiler.

Özellikle çift yol şeklinde gelen caddenin bir anda daraldığını, orta refüjdeki ağaçların sürücülerin görüş alanını daralttığını ifade eden mahalle sakinleri bu durumdan şikayetçiler.

sehttt.jpg

Karaman'da Trafik Kazası

Karaman'da Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber