Manisa’dan Karaman’a Gelen Aile Kaza Yaptı : 1 Ölü

Manisa’dan Karaman’a Gelen Aile Kaza Yaptı : 1 Ölü

Tek amaçları kızlarının mutlu gününde yanında olmaktı

Bu sabah 08:30 sularında Karaman Konya yolunun 36.kilometresinde Karaman istikametinde trafik kazası yaşandı.

Mehmet Germen (32) yönetimindeki 01 R 9378 plakalı kamyonet tipi araç Güneysınır yol ayrımı civarlarında kontrolden çıktı. Sürücünün şarampole giden aracı kurtarma çabası yetersiz kalınca yoldan çıkan araç yaklaşık 100 metre ilerde tarlaya doğru ağaçları kırarak durabildi.

Kâzımkarabekir’de öğrenci olan Mukaddes Karaburun isimli kızlarının mezuniyet törenine gelmekte olan aile yaşadıkları kaza sonrası damatları Mehmet Germen’in hareketsiz yerde yatan bedenini görünce uzun süre hastaneye gitmemek için direndiler. Mezuniyet coşkusunun acıya döndüğü feci kazada sürücü Mehmet Germen hayatını kaybederken, eşi Mukaddes Germen (25) ve küçük kızları Pelinay (4) yaralandı. Araçta bulunan baba Süleyman Karaburun (52) ve anne Makbule Karaburun (43) olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonra hastaneye kaldırıldılar.

Kazanın duyulmasından sonra olay yerine gelen öğrenci kızları sinir krizi geçirdi. Eniştesinin cansız bedenine sarılan kız öğrenci “Keşke Karaman’a hiç gelmeseydim, siz de gelmeseydiniz” diye feryat etti.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber