Manuş Baba Karamanlılarla Buluşuyor

Manuş Baba Karamanlılarla Buluşuyor

Yeşildere Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nden Konser Etkinliği

Kültürel, sanatsal ve sosyal alanda birçok etkinliğe imza atan Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni bir konser organizasyonuyla Nisan ayında yine sizlerle olmaya hazırlanıyor.

Son zamanların en ünlü şarkıcılarından olan yalnızca gençlere değil sanatıyla her kesime hitap eden MANUŞ BABA yeni bir konser organizasyonuyla tüm Karaman halkıyla buluşmaya geliyor. 11 Nisan günü gerçekleşecek olan konser için oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren dernek yönetimi “Karaman’da sosyal-kültürel alanda organizasyonlar yapmaya her zaman devam edeceğiz. İlimiz bu tür etkinlikler sayesinde sanatsal anlamda da gelişecek öncelikle gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımız Karaman’da da güzel imkânlara sahip olacak. Bu konseri organize ederken bize destek veren bütün herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Sınırlı sayıdaki biletlerin temini için Danış Kitabevi’ne uğrayabilir veya ( 0507 557 72 68 ) numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 11 Nisan 2018 Cumartesi günü Özcan Vip Salonunda 19.30’da başlayacak konsere tüm Karaman halkını bekliyoruz.

manus_baba_konserr-(1).jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber