Mehmet Er, Berat Kandili Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Mehmet Er, Berat Kandili Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Berat Kandili Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

"Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller hepimiz için ruhani bir arınma ve hayat muhasebesi imkânı sağlayan gecelerdir. Berat; suç ve cezadan beraat etme, borçtan, hastalıktan, şerden ve kötülüklerden kurtulma anlamına gelir. 
Berat, yüce Yaradan’ın affına erebilmek için yaratılanı affetme, rahmet ve mağfirete mazhar olma günüdür. Biliyoruz ki büyük ve merhameti bol bir sahibimiz var ve rahmetini tecelli ettirdiği bu anlar bizler için bir nimet.
 
İnsanımızın anlam ve gönül dünyasına ışık tutan Berat Kandili de tıpkı diğer Kandil gecelerinde olduğu gibi; dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için de önemli bir vesiledir.
Rabbimiz, günah yüklerinden berat etmiş, hayra anahtar, şerre kilit olmaya azmetmiş, yüreğini imana açmış, kullar olarak Ramazan ayına ulaşmamızı nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle, Berat Kandilinin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diler, milletimizin ve tüm Müslümanların Berat Kandilini tebrik ederim."dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber