Mehmetbey Mahallesinde Kadın Aday Başpınar’ın Çalışmaları

Mehmetbey Mahallesinde Kadın Aday Başpınar’ın Çalışmaları

Karaman’da kadın adaylar seçime sayılı günler kala seçim kalelerini içten fethetmek istiyor

Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesinde kadın muhtar adayı Emel Başpınar seçime sayılı günler kala özellikle hanım seçmenler ile çalışmalarına devam ediyor.

Seçim öncesi mahalle sakinlerini tanımak ve mahallenin ortak beklenirlerine çözüm üretmek için çalışmalar yaptığını ifade eden Başpınar mahallede eksik görülen çalışmalar için yetkili birimlerinde kapısını çalıyor.

Özellikle park ve bahçelerin temizliği konusuna dikkat çeken Başpınar, Hüyük ve çevresindeki hafriyat yığınları içinde gerekli girişimleri yaptıklarını ifade etti.

Emel Başpınar mahalle ahengine önem verdiğinin altını çizerken muhtar seçilmesi halinde örnek bir mahalle olmak için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

94aff8e1-2e26-460f-b73b-d396b0e5aa1e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber