Meral Ailesi Hollanda’da Yaşayan Kafalı Ailesini Ziyaret Etti

Meral Ailesi Hollanda’da Yaşayan Kafalı Ailesini Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, gün içerisinde katıldığı bir dizi programın ardından Hollanda’da ikamet eden Ali Kafalı ailesini ziyaret etti.

Hanımefendi Zehra Meral ile birlikte Kafalı ailesine bayram ziyaretinde bulunan Vali Meral, Hollanda’nın Rotterdam kentinde yaşayan ve tatillerini geçirmek üzere ilimizde bulunan Kafalı ailesi ile bir süre sohbet etti. Vali Meral, idrak ettiğimiz kurban bayramı vesilesi ile izinlerini memleketlerinde geçirmek üzere ilimizde bulunan bütün gurbetçi ailelerimizin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

Kafalı ailesi de bayramlarını geçirmek için bulundukları ilimizde Meral ailesinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Meral ailesine teşekkür etti.

Meral ailesinin gurbetçi aileye gerçekleştirdiği ziyarette Piri Reis Mahallesi Muhtarı Cüneyt Onay Yiğitoğlu da hazır bulundu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber