Mersin'de Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırıyla İlgili 5 Kişi Tutuklandı

Mersin'de Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırıyla İlgili 5 Kişi Tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silah saldırı olayında adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 5'i tutuklandı.

Mersin'de Barbaros Mahallesi'nde 3 Ekim'de bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 6'ya yükseldi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler M.M, A.M, F.Ç, İ.Ü, D.E. ve Y.M. adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 5'i çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, M.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Olay

Barbaros Mahallesi'nde 3 Ekim'de akşam saatlerinde iki grup arasında tartışma çıkmış, gece saatlerine doğru 33 AEG 342 plakalı araçla bölgeye gelen bazı şüpheliler, tartıştıkları kişilere tüfek ve tabancayla ateş etmişti. Saldırıda Kartal Zengin (21) yaralanırken, Seyhan Genç (40) hayatını kaybetmişti. Kimlikleri tespit edilen 4 saldırgan, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber