Mersin'de Çekiciden 124 Bin Tıbbi İlaç Çıktı

Mersin'de Çekiciden 124 Bin Tıbbi İlaç Çıktı

Mersin polisinin bir çekici ve çekiciye bağlı römorkta yaptığı aramada 124 bin 695 tablet tıbbi ilaç ele geçirildi. 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bir çekicide faturasız ilaç taşındığının bilgisine ulaştı. Bunun üzerine belirlenen çekiciyi durduran ekipler, arama yaptı. Yapılan aramada çekici ve römorkta 124 bin 695 tablet sprey, göz damlası gibi tıbbı ilaçlar ele geçirildi. Araç sürücüsü M.S.S. polisler tarafından gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan kaçakçılık suçlarına yönelik yapılan çalışmalarda Z.O. isimli şahsın kullandığı araçta arama yapan ekipler, 3 bin 300 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli hap, jel, sprey ele geçirdi.

Olayda araç sürücüsü gözaltına alındı. 

aw616263_01.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber