Mersin'de Cezaevi Firarisi Yakalandı

Mersin'de Cezaevi Firarisi Yakalandı

Mersin'de, kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü cezaevine gönderildi.

Mersin'de, 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçlarından 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan Orhan O. (30), 28 Nisan 2020'de izinli çıktığı cezaevine dönmedi.

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmada, başkalarına ait bahçelerin mahsulleri ile evleri satmaya çalıştığı iddia edilen Orhan O'nun, Çavuşlu Mahallesi'nde saklandığı tespit edildi.

Özel harekat polislerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda yakalanan Orhan O, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Çeşitli suçlardan da hapis cezaları alan hükümlünün, emniyette 50 suç kaydının olduğu, 30 dosyadan yargılamasının sürdüğü öğrenildi.

Orhan O'nun, çeşitli suçlardan arandığı 2018 yılında Toroslar ilçesinde, polis ekipleriyle girdiği çatışmada omzundan yaralanmasına rağmen kaçtığı, 2019'da da Adana'nın Karataş ilçesinde jandarma ekiplerince bacağından vurularak etkisiz hale getirilip yakalandığı ve tutuklandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber