Mersin’de Fuhuş Operasyonu: 3 Tutuklama

Mersin’de Fuhuş Operasyonu: 3 Tutuklama

Mersin'in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şahıstan 3'ü tutuklandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şahıstan 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, fuhuş yaptıranlarla ilgili çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında yabancı uyruklu 2 kadına fuhuş yaptırdığı ve yer temin ettiği belinlenen şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 2 kadın kurtarılarak gerekli işlemlerinin yapılması için ilgili birimlere gönderildi.

Şüpheliler, jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 6 şüpheliden 3'ü sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 2'si savcılıktan 1'i ise mahkemeden adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber