Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 8 Kişi Suçüstü Yakalandı

Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 8 Kişi Suçüstü Yakalandı

Mersin'in Anamur ilçesinde, izinsiz kazı yaptıkları belirlenen 8 kişi suçüstü yakalandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde, izinsiz kazı yaptıkları belirlenen 8 kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıslar gözaltına alınarak haklarına adli işlem başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dikilitaş mevkiinde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine belirlenen bölgelerde çalışma başlatan ekipler, kaçak kazı yapan şahısların yerini belirledi.

Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ekiplerinin de desteğinde şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen polis, F.Y. (26), F.Y. (33), M.A. (29), T.D. (20), H.Y. (27), C.A. (33), M.A. (36) ve M.S.Y.'yi (51) kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, kazı bölgesinde jeneratör, delici kırıcı alet, kazma, kürek, kova, merdiven, halat, çekiç, murç, hortum ve silah ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 8 Kişi Suçüstü Yakalandı

Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 8 Kişi Suçüstü Yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber