Mersin'de Kaçak Sigara Ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de Kaçak Sigara Ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 15 günde gerçekleştirilen çalışmalarda, 3 bin 458 paket gümrük kaçağı sigara ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. 

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son 15 günde sorumluluk bölgelerinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda, 3 bin 458 paket gümrük kaçağı sigara, 5 adet cep telefonu ile 17 gram esrar ve 2 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.

Aynı dönemde bir adet pompalı tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 30 litre kaçak içki ele geçirildi. Bunun yanında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 122 kişi de yakalanarak adli mercilere teslim edildi.     

aw605433_01.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber