Mersin'de Tırla Bariyerlere Çarptıktan Sonra Kaybolan Sürücünün Cesedi Bulundu

Mersin'de Tırla Bariyerlere Çarptıktan Sonra Kaybolan Sürücünün Cesedi Bulundu

Mersin'in Silifke ilçesinde tırla yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra kaybolan ve denizde arama çalışması başlatılan sürücünün cesedine ulaşıldı.

Atayurt Mahallesi Altınorfoz mevkisinde dün akşam yol kenarındaki bariyerlere çarpan 27 VS 025 plakalı tırın sürücüsü Emin Topal'ı (58) arama çalışmaları, gece verilen aranın ardından günün ilk ışıklarıyla tekrar başladı.

Bu sırada bir vatandaşın Arkum Mahallesi Maliye Tesisleri sahilinde bir erkek cesedi olduğunu bildirmesi üzerine ekipler, bölgeye gitti. Cesedin Emin Topal'a ait olduğu belirlendi.

Topal'ın cesedi, Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mersin'in Silifke ilçesindeki kazanın ardından kaybolan sürücü, bir görgü tanığının sesinin denizden geldiğini söylemesi üzerine ekiplerce bölgede aranmaya başlanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber