Mersin'in Mut ilçesinde, Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'in Mut ilçesinde, Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'in Mut ilçesinde, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu belirlenen adrese operasyon yapıldı.

Mersin'in Mut ilçesinde, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu belirlenen adrese operasyon yapıldı. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında şüpheli M.B.'nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Meydan Mahallesi'nde belirlenen adrese savcılıktan alınan arama kararı sonrası operasyon yapıldı. Operasyon sonucu, aralarında M.B.'nin de bulunduğu 4 şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada 62,05 gram kubar esrar, 0,50 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet payp, 2 rulo alüminyum folyo, 1 adet tabanca, 6 adet 7,65 milimetre çapında mermi ve 1 adet şarjör ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber