Mersin’de Uyuşturucu Satıcısı 2 Şüpheli Tutuklandı

Mersin’de Uyuşturucu Satıcısı 2 Şüpheli Tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şahıstan 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, ilçede yaptıkları çalışmalarda 3 şahsın uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon yapan ekipler, A.O.C., C.C. ve C.E.'yi gözaltına alırken, aramalarda bin 146 sentetik hap ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4 bin 600 lira para ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan C.C. ile C.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.O.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber