Mersin’deki Tefeci Operasyonu

Mersin’deki Tefeci Operasyonu

Mersin'in Tarsus ilçesinde tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerince, ekonomik olarak zor duruma düşen insanlara yüksek faizle para vererek kendilerine haksız kazanç sağlayan ve tefecilik yapan şahıslara yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, gerek tanık gerekse müşteki beyanlarının ardından şüphelilerin tespitine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 51 kişiyi mağdur ederek tefecilik suçu işledikleri tespit edilen 11 şüphelinin yakalanmasına yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yaklaşık 200 polisin katılımı ile gerçekleştirilen operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda boş senetler, mağdur vatandaşların isimlerinin yazılı olduğu ajandalar da ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, hakkında gözaltına kararı bulunan 1 şahsı yakalama çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Mersin’deki Tefeci Operasyonu: 10 Gözaltı

Mersin’deki Tefeci Operasyonu: 10 Gözaltı

Mersin’deki Tefeci Operasyonu: 10 Gözaltı

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber