Mersinli KMÜ Öğrencisinin Cesedine Ulaşıldı

Mersinli KMÜ Öğrencisinin Cesedine Ulaşıldı

Üniversite eğitimine Karaman’da devam eden genç, Mersin’deki felakette kaybolmuştu

Mersin'de, yağışlarla oluşan selin ardından özçekim yaparken denize düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Soner Yılmaz'ın cesedine ulaşıldı.

Mersin'de 29 Aralık'ta meydana gelen selin ardından Adnan Menderes Bulvarı'ndaki iskelede özçekim yaparken suya düşen üniversite öğrencisi Yılmaz'ın bulunması için deniz ve havadan yürütülen çalışmalara, dün de devam edildi.

CESEDİ KAYALIKLARIN ARASINDA BULUNDU

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı dalgıçları, iskelenin ayaklarına yakın noktadaki kayalıkların arasında Yılmaz'ın cesedini buldu. Ekipler tarafından bota alınan ceset, getirildiği Mersin Marina'dan ambulansa konularak otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gencin ailesi, acı haber üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. Soner Yılmaz tekvandoda milli sporcu olarak Türkiye'yi temsil ediyordu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber