Meteoroloji Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde'yi Uyardı

Meteoroloji Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde'yi Uyardı

Kuvvetli Rüzgar, Kar Yağışı ve Hissedilir Derecede Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor!

RÜZGAR       : Bugün (22.01.2018 Pazartesi) Bölgemiz genelinde (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) rüzgarın öğleden sonra gece saatlerine kadar güney yönlerden  kuvvetli (39-61 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (62-74 km/saat) şeklinde, gece yarısından sonra ise kuzey yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

YAĞIŞ            : Bugün yağmurla başlayan yağışların, önümüzdeki gece saatlerinden itibaren tüm bölge (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) genelinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Kar yağışının Niğde civarında ve bölgenin yüksek kesimlerinde yer yer etkili olması beklenmektedir.

SICAKLIK     : Kar yağışı ile birlikte sıcaklıkların hafta boyunca hissedilir derecede 26.01.2018 Cuma gününe kadar kademeli olarak azalacağı ve normallerinin 4 ila 8 derece altına kadar düşeceği beklenmektedir.

Karaman Hava Durumu

karamanw2.jpg

Konya Hava Durumu

konya-001.jpg

Aksaray Hava Durumu

aksarayw2.jpg

Niğde Hava Durumu

nigdew2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber