Meteoroloji Uyardı Kar Geri Mi Geliyor

Meteoroloji Uyardı Kar Geri Mi Geliyor

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre İç Anadolu Bölgesini yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji 8.bölge Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre;

İç Anadolu Bölgesini karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Karaman,Konya,Aksaray ve Niğde İllerinde Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, merkezlere bağlı ilçelerde ise Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu ve yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

Karaman Hava Durumu:Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, İlçelerinde ise Parçalı çok bulutlu,aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olması bekleniyor.

adsiz-095.jpg

Konya Hava Durumu:Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, İlçelerinde ise Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu ve yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-096.jpg

Aksaray Hava Durumu:Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, İlçelerinde ise Parçalı çok bulutlu,aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olması bekleniyor.

adsiz-097.jpg

Niğde Hava Durumu:Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, İlçelerinde ise Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu ve yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-098.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber