Mezun Olduğu Karaman'da Afrikayı Anlattı

Mezun Olduğu Karaman'da Afrikayı Anlattı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mezunlarından Fatih İlhan öğrencilere Afrika hakkında bilgiler verdi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyoloji Öğrenci Topluluğu tarafından “Afrika'nın Sosyolojik Yapısı” başlıklı konferans düzenlendi. KMÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olan Fatih İlhan’ın iki yıldır Afrika’da gönüllülük faaliyetleri sırasında edindiği bilgi ve tecrübelerini paylaştığı etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı.

Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirilen konferansta Fatih İlhan, Tanzanya ve Kenya’da bulunduğu süre zarfında yerel halkın sosyolojik yaşamı, inanç dağılımı, tarihsel altyapısı ve bizimle olan ortak değerleri hakkında araştırmalarda bulunduğunu söyledi. Afrika ile ilgili anılarını, bölgede sürdürülen sömürge ve misyonerlik faaliyetleri hakkında izlenimlerini katılımcılarla paylaşan İlhan, konferans sonunda Afrika’dan getirdiği yerel eşyaları çekiliş ile katılımcılara hediye etti.

afr3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber