MHP Adayı Savaş Kalaycı Kazandı Partililer Sonuçlarını Kutladı

MHP Adayı Savaş Kalaycı Kazandı Partililer Sonuçlarını Kutladı

Karaman Belediye Başkanlığını MHP adayı Savaş Kalaycı kazandı, Partililerden büyük kutlama geldi.

Karaman Belediye Başkanlığını MHP adayı Savaş Kalaycı kazandı. Sonuçlara göre, Savaş Kalaycı 35 bin 331, AK Parti adayı Mahmut Sami Şahin 34 bin 827 oy aldı.

Kalaycı'nın öz geçmişi 

Aslen Karamanlı olan Kalaycı, Karaman Belediyesi Polikliniğinde görev yapıyor.

Endüstri mühendisi, sosyolog, çalışma ekonomisti, iktisatçı, kamu yöneticisi, şehir markası ve imajı konusunda uzman olan Kalaycı, 5 üniversiteden mezun oldu ve yüksek lisansını "Şehir Markası ve İmajı, Yoksulluk Kültürü ve Dayanışma" konuları üzerine yaptı.

 Karaman Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Savaş Kalaycı kazandı.

Davul Zurna İle Kutlama

MHP İl Başkanlığı'nın önünde toplanan partililer, sandıkların açılması ve sayımların ardından davul ve zurna ile kutlama yaptı.

Belediye Başkanı seçilen Kalaycı, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yaptığı konuşmada, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 

Karaman'ı marka şehir yapacaklarını ifade eden Kalaycı, şunları söyledi:

"Bugün kazanan Karaman, kardeşlik, birlik ve beraberlik oldu. Karaman'ı hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Asla ayrımcılık yapmayacağız. Karaman'ın güzel yarınlara yürümesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Yarın Karaman'da güzel bir başlangıç olacak. Karaman'ı mutlu, huzurlu bir şehir haline getireceğiz."

MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz da seçimlerde gece gündüz çalışan partililere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından katılımcılar ve partililer, kutlamalarını sürdürdü.

MHP Adayı Savaş Kalaycı Kazandı Partililer Sonuçlarını Kutladı

MHP Adayı Savaş Kalaycı Kazandı Partililer Sonuçlarını Kutladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber