MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı "14 Mart Yeni Güzellikler İçin Yeni Bir Başlangıç Olsun"

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı "14 Mart Yeni Güzellikler İçin Yeni Bir Başlangıç Olsun"

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajda sağlık çalışanlarının zaman mefhumu gözetmeksizin, din dil ırk ve sosyal statü ayırt etmeksizin fedakârca görev yaptıklarını, zaman zaman karşılaşılan sağlık çalışanlarına şiddet uygulanması olaylarının da asla kabul edilemez olduğunu belirtti.

Başkan Adayı Kalaycı yayınladığı mesajda;

“Sağlık camiamızın tüm çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını ve Sağlık Haftasını kutluyorum. Omuzlarındaki büyük sorumluluğun farkında olarak görev yapan doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık memuru, teknisyen ve diğer sağlık çalışanlarımızın insan sağlığını korumak için yaptıkları özverili çalışmalar takdire şayandır. Görevleri esnasında zaman zaman karşılaştıkları şiddet içerikli eylemler asla kabul edilemez. Bu tür olayların önüne geçebilmek ve sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarını daha iyi noktalara taşıyabilmek için gerekli çalışma ve düzenlemelerin yapılması da kaçınılmazdır. Bu yılki Tıp Bayramının özellikle sağlıkçılarımız açısından yeni güzellikler için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Sağlık camiamızın tüm fertlerine selam, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

thumbnail_savas-foto-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber