MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'dan Hemşehrilerine Söz Mektubu

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'dan Hemşehrilerine Söz Mektubu

MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı: “Mektupta yazdıklarım benim hemşehrilerime verdiğim bir sözdür, bir taahhüttür.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, manifesto niteliğinde bir mektup kaleme alarak vatandaşlara vizyonunu, anlayış ve düşünce tarzını, hedeflerini ve ilkelerini anlattı.

Adaylık sürecinden itibaren farklı bir seçim çalışması yürüten, halka ulaşma noktasında alışılmışın dışında bir tarz ortaya koyan ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan Kalaycı, bu kez de Karaman’da ki her haneye bir mektup göndererek sahip oldukları belediyecilik anlayışını, hassasiyetlerini, ilkelerini ve şehrimizde yapmak istediklerini dile getirdi.

“Ben, Yeni Mahalle’den Merhum Zengenli Değirmenci İbrahim’in torunu, Muhtar Ahmet Kalaycı’nın oğluyum. Sizler gibi ben de ekmeğimi bu şehirde kazandım, bu şehirde paylaştım. Bu şehrin çeşmelerinden su içtim, hayatı bu şehirde öğrendim..” şeklinde başlayan mektup, şehrin hemen her kesimine hitap eden, sorunları ve çözüm yollarını ortaya koyan sıcak ve samimi cümlelerden oluşuyor.

Kaleme aldığı mektupta, kim olduğunu, neleri amaçladığını, nasıl çalışacağını ve vazgeçilmez ilkelerini dile getiren Kalaycı, “Ayrıştırmaya değil birleştirmeye, ötekileştirmeye değil kardeşlik duygularını pekiştirmeye, Karamanımızı Yunus Emre’mizin sevgi ve hoşgörü iklimine yakışır bir şehir haline getirmek için geliyoruz.” cümlelerine de yer verirken, hitap ettiği vatandaşlardan destek ve dua istedi.

Karaman’da bulunan her haneye isme özel olarak yazılan mektuplar hafta sonu itibari ile postaya verilirken hafta ortasında tüm vatandaşlara ulaşmış olması bekleniyor.

Konu ile ilgili olarak düşüncelerini ifade eden Başkan Adayı Kalaycı;

“Vatandaşlarımıza ulaşabilmek, kendimizi ve hedeflerimizi en iyi şekilde anlatabilmek adına bugüne kadar çok farklı çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Kendimizi daha iyi bir şekilde ifade edebilmek, kendi cümlelerimizle değerli hemşehrilerime hitap edebilmek için bu mektubu kaleme aldık ve kişiye özel olarak postaya verdik. Mektubumuzda çok fazla detaya girmeden kimliğimizi, hedeflerimizi, ilkelerimizi dile getirdik. Vatandaşlarımızdan Karaman’ın geleceğini düşünerek sandığa gitmelerini, bu şehrin daha fazla zaman kaybına tahammülü olmadığını belirttik. Mektupta belirttiğimiz tüm hususlar benim hemşehrilerime verilmiş bir söz, bir taahhüttür. Kendilerinden bu sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum. İnşallah güzel günler bekliyor tüm Karaman’ı. Ben bu vesile ile değerli hemşehrilerime destek, ilgi ve duaları için tekrar teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber