MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'dan Karaman'a Dair Önemli Mesajlar

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'dan Karaman'a Dair Önemli Mesajlar

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, Kütüphane Haftası nedeni ile yayınladığı mesajda Karaman'a dair önemli mesajlar verdi.

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, Kütüphane Haftası nedeni ile yayınladığı mesajda şehrimize dair önemli mesajlar verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, Kütüphane Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bilgiye önem veren, bilgiyi üreten ve bilgiyi etkin şekilde kullanan toplumların her zaman ilerleme içinde olduklarını, ekonomik, siyasal ve toplumsal yönden güçlendiklerini belirten Kalaycı, kitap okunma oranlarını üst seviyelere çekebilmek için farklı projeler ortaya koyacaklarını ve Karaman’a yeni bir Şehir Kütüphanesi kurulacağını söyledi.

Başkan Adayı Kalaycı yayınladığı mesajda;

Okuma alışkanlıklarımızı üst seviyelere çıkarmak ve okuyarak çocuklarımıza örnek olmak zorundayız. Ülkelerin kalkınması ve gelişmesi ancak eğitimli insan gücüyle mümkündür. Bu nedenle, ülkemizi ve milletimizi gelişmiş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen bizler de, kütüphaneciliğe daha fazla önem vermeli, kütüphane eksikliklerini büyük bir süratle gidermeli ve kütüphanelerimizi kaynak açısından zenginleştirmeliyiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize kitap sevgisini aşılamalı, onlara, kütüphanelerden yararlanma alışkanlığı kazandırmalıyız.

İnşallah göreve gelir gelmez şehrimize yeni ve modern bir kütüphane kazandırmak için seferberlik başlatacağız. Kütüphane içerisinde görme engelli kardeşlerimiz için de özel programlarla donatılmış okuma bilgisayarları olacak. Ayrıca, şehrimizdeki kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz, teşvik etmeye yönelik ödüllendirmeler yapacağız.” Dedi.

thumbnail_dsc_0909.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber