Mhp Beyşehir İlçe Başkanı Parla: "Hedefimiz Beyşehir'de Birinci Parti Olmak"

Mhp Beyşehir İlçe Başkanı Parla: "Hedefimiz Beyşehir'de Birinci Parti Olmak"

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz günlerde yapılan MHP İlçe Başkanlığı olağan genel kurulunda yeniden ilçe başkanlığına seçilen Nazım Parla, "Hedefimiz Beyşehir'de birinci parti olmak." dedi.

Parla, yaptığı yazılı açıklamada, gerçekleşen genel kurulun ardından yaptıkları ilk yönetim kurulu toplantısı sonrasında icra kurulunu oluşturduklarını belirtti.

Birlik ve beraberlik içerisinde muntazam ve planlı bir çalışma ile 2023-2024 seçimlerinde birinci parti olmayı hedeflediklerini vurgulayan Parla, "Hedefimiz doğrultusunda Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi'ni ilçemizde birinci parti yapacağız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve davamıza gönül vermiş tüm gönüldaşlarıma yürekten güveniyorum. İnandık, azmettik, başaracağız." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber