MHP Karaman İl Teşkilatı Bayram Mesajı

MHP Karaman İl Teşkilatı Bayram Mesajı

MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz Karaman Habercisi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MHP Karaman olarak seçime çok az bir zaman kaldığını ifade eden Yılmaz, vatandaş ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi.

MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz ayrıca bayram dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“On bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Tüm İslam Âlemi tarafından birlik ve beraberlik duygusu içinde Ramazan Bayramını kutlayacağız.

Bayramlarımız; toplumumuzda bağları kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan nadide ve özel günlerdir. Bayramlar, insanlar arasındaki hoşgörüyü artıran manevi bir değere sahiptir. Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı bu günler, tüm İslam Âleminde özel bir yere sahiptir. En iyi değerlerin hatırlanıp yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayramı daha yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhuyla yaşayacağımız Ramazan Bayramının, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim. Bu duygularla beraber tüm İslam Âleminin, milletimizin, Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim”.

huseyin-korkmaz-haber-resmi-(1).jpg

MHP Karaman Milletvekili adayı Hüseyin Korkmaz Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Korkmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Oruç, teravih ve diğer ibadetlerle manevi duygularımızın zirveye ulaştığı, paylaşma ve yardımlaşmanın yoğunlaştığı, gönüllerimize zenginlik veren Ramazan ayını uğurlarken Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı müstesna zamanlardır. Yüce milletimizin ruh kökünde var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillere yaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir.

Büyük bir coşku ile idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın neşesini, akrabalarımız, komşularımız ve çevremizle paylaşarak, bütün milletimiz için gerçek bir sevinç ve mutluluk vesilesi olmalıdır.

Bu düşüncelerle, ilimizdeki karşılıklı sevgi, hoşgörü ve huzur ortamının yaşatılması için gayret gösteren bütün hemşerilerimin, ilimizde görev yapan asker, sivil tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının bayramını kutlar, beraber nice bayramlara sağlık, huzur ve esenlik içinde kavuşmak temennisiyle içten sevgi ve saygılarımı sunarım.''

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber