MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar'dan Tebrik Mesajı

MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar'dan Tebrik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar'dan Birlik Encümenliği’ne seçilen Adem Gök’e tebrik mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, MHP’li Adem Gök’ün Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliğine seçilmesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Muhtarların teveccühlerinin takdire şayan olduğunu söyleyen Ünüvar, ‘’Partimiz il genel meclisi üyesi Adem Gök kardeşimizin Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliği’ne seçilmesinde desteklerini gösteren, değerli köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart Mahalli İdareler seçimi süresince köylerimize yaptığımız ziyaretlerde misafirleri olduğumuz, sofralarında ve gönüllerinde yer bulduğumuz hemşerilerimize müjdeler olsun. Köylerimize hizmet noktasında verdiğimiz sözlerin, yerine getirilmesinde önemli bir yol kat etmiş bulunuyoruz’’ dedi.

Önümüzdeki süreçte uyumlu bir çalışma görüleceğini söyleyen Başkan Mahmut Ünüvar; ‘’Birlik Encümenliği seçimleri sonucuyla ortaya çıkan tablo; İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi, belediyeler ve köylerimizin, hizmetleri işbirliği yaparak daha etkin ve verimli bir şekilde yürüteceğini göstermektedir. Bu uyum; yol, su, alt yapı ve köylere ait diğer hizmetlerin birlik tarafından bizzat yapmak veya yaptırmak yoluyla hızlı bir şekilde hayata geçmesine olanak sağlayacaktır. Tüm köylerimizin iştiraki ile alınacak hizmet kararları kırsal kalkınmayı hızlandıracaktır.

Bu vesileyle; Partimiz il genel meclisi üyesi Adem Gök’ü ve diğer seçilen hemşerilerimi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliği’ne seçilmelerinden dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ diye belirtti. Bugün sabah saatlerinde yapılan seçimde; Adem Gök 57 oy, Hakkı Karaduman 55 oy, Cemil Tümer 42 oy ve Hüseyin Köpüklüoğlu 36 oy alarak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliği’ne seçildiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber