MHP Karaman'da Seçime Girecek İlçe Başkanlarını Belirledi

MHP Karaman'da Seçime Girecek İlçe Başkanlarını Belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Merkez ve ilçeler için kongre takvimi netleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaman’daki kongre takvimi netleşti. İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada partinin merkez ilçe ve ilçelerde hangi isimlerle kongreye gideceği bilgisi paylaşıldı.
Seçimlere tek liste olarak girileceğinin altını çizen MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, ‘’ Genel merkezimiz tarafından kongreler sürecinde ayrışmaya, kırgınlığa ve küskünlüğe meydan verilmemesi adına seçimlere tek liste ile girilmesi benimsenmiştir. Bu sebeple ilimizde merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimizde birlik ve beraberlik adına tek liste ile seçime gideceğiz. Tek ses ve tek yürek olarak gerçekleştireceğimiz kongrelerin kazananı partimiz ve davamız olacaktır’’ dedi. Korona virüs tedbirleri kapsamında kongrelere vatandaşların davet edilemeyeceğini belirten Başkan Ünüvar açıklamasında;
‘’Bu süreçte yapacağımız kongrelerimiz, bundan önceki kongrelerimiz bakımından coşku ve heyecan bakımından farklı olmasa da sağlık güvenliği açısından zorunlu farklılık içermektedir. Bir şölen, bir coşku ve bir bayram havasında geçen kongrelerimizde ilk defa; kucaklaşmayı, yan yana dizilip salonları doldurmayı ve geniş katılımlı buluşmayı sağlıklı günlerde gerçekleştirmek üzere erteleme sorumluluğu taşıyoruz. Kovid-19 salgını nedeniyle, önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek olduğumuz kongrelerimize değerli hemşerilerimizi davet edemiyoruz. Tüm sağlık tedbirlerinin alınacağı, partimize yakışır disiplin anlayışı ile gerçekleştirilecek olan kongrelere, sadece delegelerimiz ve görevli arkadaşlarımız katılacak. 22 Ağustos’ta başlayacak olan ilçe kongrelerimiz 30 Ağustos’ta tamamlanmış olacaktır. Merkez ilçede M. Mustafa Gözel, Ayrancı’da Memiş Vural, Başyayla’da Abdulkafi Bulut, Ermenek’te Servet Turgut, Kazımkarabekir’de İbrahim Bardakçı ve Sarıveliler’de Kasım Tunç ilçe başkan adaylarımız olarak seçimlere girecektir. Kongrelerimizin teşkilatımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ sözlerine yer verdi.
Yapılan açıklama ile bildirilen ilçelerin kongre takvimi ise şöyle; Merkez ilçe 22 Ağustos, Ayrancı ve Ermenek 28 Ağustos, Sarıveliler 29 Ağustos ve son olarak Kazımkarabekir 30 Ağustos.

ilceler.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber