MHP’den Karaman Habercisi ’ne Ziyaret

MHP’den Karaman Habercisi ’ne Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla MHP’den Karaman Habercisi ‘ne ziyarette bulunuldu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle MHP Karaman il teşkilatı basın ziyaretinde bulunarak jest yaptı.

Teşkilat adına Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Gözel, İl Başkanı Mahmut Ünüvar imzalı kutlama mesajını ve hediyesini Karaman Habercisi Selman Çolak’a verdi.

Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar’ın kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı;

“Üretkenliğe bağlı yükselişi hedeflerine almayan veya farklı koşullardan etkilenerek küçülmeye giden çeşitli sektörlerin aksine, Karaman’da basın sektörünün üretmeye devam etmesi ve geleceğe dair ümitler vermesi gerçekten takdire şayan bir durumdur. 
Piyasa kaygıların yoğun olduğu dönemlerde ara vermeksizin faaliyetlerine devam edenlerin, mesleğinde kalıcı iz bırakacağı fikri hâkimdir. 

Karaman ve çevresinde olup biteni gerek internet haberlerinde gerek yazılı basında yayımlamak üzere sektörünüzün, iki farklı dönem tanıklığı üstlenmesi şehir adına önemsenecek bir olaydır. 

Maliyet, üretim ve satış konularında ümitsizliğin gündem olduğunu kabullenmek yerine, süreçten güçlenerek çıkmayı ve yeni bir strateji ile kendi gündemini oluşturmayı benimsemek cesaret işidir. Hedef kitle açısından basın; bilgi edinmek-inanmak olduğundan, her ne şartta olursa olsun doğru bilgiyi iletebilmek yayıncı için cesaretle mümkün olur. Hal böyle olunca cesaret; değişimin, başarının ve büyümenin yol haritası gibidir. 

Milli siyasetimizin; bünyesinde iman ve cesaretten başka bir gücü olmadığı, fakat Dünya'ya “Dur” dediği dönemlerde de en önemli destekçilerin cesur gazeteciler olduğu hepimizce malumdur. Memleketin her bir yanı işgal altındayken cesaretle mücadeleye giren ve kitleleri harekete geçiren Atatürk'ün yanında, direniş şuuruyla yayın yapan basın mensupları vardı. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yaktığı meşalenin ışığı, yazarların ve gazetecilerin özverileriyle yayıldı. 15 Temmuz akşamı tankları milletimizin üzerine süren hainlere karşı "Milletimizin emrindeyiz" diyen liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in sesinin yanında, milletin emrinde olan basın mensupları vardı. Bunlar ve benzeri örnekler incelendiğinde, siyaset ile basının aynı cesaret ve ruh ile aynı hedefe kilitlendiğinde tarihi değiştirdiği görülecektir. 

Milli duruş ve Milliyetçi bakış noktasında aynı hedeflerde buluşmayı temenni ettiğimiz yayınlarınızın, kadim tarihimizden alacağı ilham vesilesi ile memleket yararına olan her meselede cesaret timsali haberlerle dolu olmasını dilerim. Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı olarak, iletişim ve toplum ilişkileri açısından önemli bir işlev göreceğinize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle çalışmalarınızda başarılar diler, Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım.”

karamanmhp.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber