Mİllî Eğitim Müdürlüğü Personeli, Bayramlaşma Programı ile Bir Araya Geldi

Mİllî Eğitim Müdürlüğü Personeli, Bayramlaşma Programı ile Bir Araya Geldi

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü Personeli, Sevgi Dolu Bayramlaşma Programında Buluştu.

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma programında Karaman İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, personelin bayramını tebrik ettiler.

Bayramların en özel günler olduğunu belirten Karaman İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, bu güzel günlerin değerlerimizle birlikte yaşatılarak kuşaktan kuşağa aktarılmasının önemli olduğunu ifade etti. Çalışkan, "Bayramlar birlik ve beraberliğin daha sık yaşandığı dayanışma ve paylaşma günleridir. Yeni nesle bu ruhu aktararak gelecek kuşaklara geleneklerimizi sağlam bir şekilde aktarmalıyız. Şükürler olsun bir bayramı daha idrak ettik. Millî eğitim camiamızla sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara kavuşmayı diliyor, bayramınızı tebrik ediyorum." diyerek müdürlük çalışanlarıyla bayramlaştı.

Program, bayramlaşmanın ardından çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

 

03104418-3.jpg

03104433-6.jpg

03104542-13.jpg

03104303-manyet.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber