Minik Öğrencilerden Yılsonuna Özel Şenlik

Minik Öğrencilerden Yılsonuna Özel Şenlik

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulama Anaokulu tarafından ‘Çocuk Şenliği ve Projeler Sergisi’ düzenlendi.

KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda minik öğrencilerin performansı izleyenleri büyüledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Uygulama Anaokulu Müdürü Havva Nur Sezer, eğitim-öğretim döneminin başlangıcından bu yana özveri ile çalıştıklarını ve bu çalışmanın neticesinde kendine güvenen ve sorumluluk duygusuna sahip öğrenciler yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ise okul öncesi eğitimin çocuklara değerlerimizin kazandırılması bakımından büyük bir önem taşıdığına dikkat çekerek, “Öğretmenler ne kadar severse o kadar sevilirler. Ancak sevgi ile ivme kazanılabilir ve sevgi ile harekete geçilebilir. Öğretmenlerimizin öğrencileri, öğrencilerimizin de öğretmenleri tarafından ne kadar sevildiğini gösteren bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından program minik öğrencilerin şiirleriyle devam etti. Daha sonra minik öğrenciler hazırlamış oldukları dans gösterileriyle izleyenlere güzel dakikalar yaşattılar.

Programın son bölümünde veli ve öğrencilerin eserlerinin yer aldığı yılsonu sergisinin açılışı yapıldı. Yılsonu sergisinde minikler öğretmenleri ve velileri ile birlikte hazırladıkları çalışmaları davetlilerinin beğenisine sundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber