Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Karaman'da

Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Karaman'da

Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Minikler Judo Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı.

Türkiye Judo Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve 14-16 Eylül tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenecek Minikler Türkiye Judo Şampiyonası için tüm hazırlıklar aralıksız devam ediyor.

Karaman’ın çok önemli ve büyük bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “İlimiz büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hazırlıklara baktığımızda güzel bir organizasyon geçireceğiz.

Üç gün boyunca devam edecek organizasyonda geleceğin yıldız adaylarını yakından izleme fırsatı bulacağız. 70 ilden yaklaşık bin 500 sporcunun katılacağı büyük bir organizasyon olacak. Karaman’da bu tip büyük organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kısacık: “Güzel bir organizasyon geçireceğiz”

Karaman’ın her konuda ilerlemeye devam ettiğini belirten Kısacık, “Yapılacak olan şampiyonanın Karaman için çok önemli olduğuna ve güzel bir organizasyon geçireceğimizi düşünüyorum. Diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu organizasyona da en iyi şekilde ev sahipliği yaparak şampiyonanın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını istiyoruz. Bu sebeple Karamanlı vatandaşlarımızın bu tür organizasyonlara seyirci olarak katılmaları, coşkulu tezahüratlar da bulunmaları yetkilileri etkileyecektir ve daha yeni organizasyonların alınmasına vesile olunacaktır. Tüm halkımızı bu büyük judo şölenine davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Erkekler ve kızlarda onar sıklette bin 500’e yakın sporcunun katılacağı şampiyona, 14 Eylül Perşembe günü ilk gün müsabakalarıyla başlayacak.

Şampiyona programı ise şöyle: 14 Eylül 2017 Erkek: 26,30,34,38kg- Bayan: 24,28,30,32kg 15 Eylül 2017 Erkek: 42,46,50,55kg- Bayan: 40,44,48kg 16 Eylül 2017 Erkek: 60,+60kg- Bayan: 52,57,+57kg

Açılış Seremonisi: 14 Eylül Perşembe - Saat: 16.00

minikler-judo-sampiyonasi2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber