Miras Yüzünden Resmen Çatıştılar

Miras Yüzünden Resmen Çatıştılar

Aralarında miras anlaşmazlığı bulunan aile büyükleri ve küçükleri zaman zaman karşı karşıya geliyor

Dün gece saatlerinde yaşanan olay Ereğli yolu ve ikinci organize yolu arasında bulunan Doğrul ailesine ait çiftlik evinde meydana geldi.

Çiftlik evi ve çevresinde bulunan tarlanın kullanımı ve dağıtımı konusunda aralarında anlaşmazlık bulunan ailenin erkek bireyleri dün gece yine karşı karşıya geldiler.

Av silahlarının konuştuğu kavga adeta sokak çatışması gibi geçti. Tarafların silah seslerinin duyulması üzerine emniyet ekiplerine haber verildi. Hızla olay yerine gelen polisler olay yerinde çatışan şahısları ve kullandıkları silahları ele geçirdi.

Yaralananın olmadığı çatışma sonrası taraflar olay yerinden polis merkezine götürülürken, olay yerinde yapılan detaylı araştırma ile kanıtlar toparlandı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber