Motosiklet Hırsızları Bu Sefer Sert Kayaya Çarptı

Motosiklet Hırsızları Bu Sefer Sert Kayaya Çarptı

Karaman’da yaşanan hırsızlık olayında eski futbolcunun amansız takibi sonuç verdi.

Karaman’da eski futbolcu olduğu öğrenilen Mithat Sakallı’nın pazar gecesi evinin önünden motosikleti çalındı. Olay sonrası durumu polise bildiren Sakallı her gün kendisi de çalınan motosikletini bulabilmek için Karaman içinde turlar attı.

O turlara devam eden Sakallı bugün saat 12:00 sularında Fevzipaşa Caddesi’nden İbrahim Öktem Caddesi’ne çıkacağı sırada çalınan motosikletinde iki çocuğun gittiğini gördü ve motosikletin önünü kesti.

Motosikleti bırakan çocuklar koşarak kaçmaya çalıştılar. Kovalamaca sırasında çocuklardan Çağlar S. Karaman Belediyesi karşında esnafında yardımıyla yakalandı.

Olay yerine polis çağırılırken yakalanan çocuk polise teslim edildi. Motosikleti kullanan diğer çocuk diye ifade edilen İsa D.’nin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber