Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde motosiklet çalan 2 şahıs polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde motosiklet çalan 2 şahıs polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'de meydana gelen motosiklet hırsızlıklarına karşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önlem ve Soruşturma Büro Amirliği ekleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda farklı mahallelerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili birçok iş yeri ve ikamete ait güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kimliklerini tespit ettiği hırsızlık şüphelilerini yakalamak için harekete geçti. Hırsızlık şüphelisi Cuma D. ve Mehmet D., polisin evlerine düzenlediği baskında yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinden yapılan aramada çalıntı olduğu tespit edilen 3 adet motosiklet ele geçirildi. Motosiklet hırsızlığı suçundan ve çalıntı motosikletlere farklı plaka taktıkları için "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan da mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber