Motosiklet Tutkunlarından Savaş Kalaycı'ya Sevgi Seli

Motosiklet Tutkunlarından Savaş Kalaycı'ya Sevgi Seli

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’ya gösterilen sevgi ve ilgi her geçen gün artıyor.

Motosiklet ve otomobil tutkunlarını sevindiren projesini geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşan Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’ya gösterilen sevgi ve ilgi her geçen gün artıyor.

Başkan Adayı Kalaycı bu kez de Karaman Motosiklet Kulübü üyesi sporcularla bir araya geldi. Türk Dünyası Kültür Parkı içerisinde düzenlenen organizasyona katılan ve sporculara desteğini yineleyen Kalaycı, gösterilen ilgi ve verilen desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Motosiklet ve otomobil tutkunu kardeşlerimizin ihtiyaç ve isteklerine mutlaka cevap vereceğiz” dedi.

Bu konu ile ilgili projelerinin hazır olduğunu ve göreve gelir gelmez hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Adayı Kalaycı;

“Yol arkadaşlığı, kader arkadaşlığı, takım arkadaşlığı.. Bunlar çok önemli ve çok güzel kavramlar. Güzel bir birliktelik gösteren siz değerli motosiklet tutkunu arkadaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Nazik davetiniz, ilgi ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Hem şehir içerisinde trafik güvenliğini sağlamak hem de motosiklet ve otomobil tutkunlarının isteklerini yerine getirebilmek için şehir dışında geniş bir alanda güvenli sürüş teknikleri ve trafik eğitiminin yanı sıra otomobil, motosiklet, drift, go kart, carting sporları için pist, tribün ve sosyal tesisten oluşan bir kompleks yapacağımızı daha önce zaten açıklamıştık. Bu organizasyon vesilesi ile bir kez daha belirtmek istiyorum ki; Karamanımızın ve insanımızın problem ve isteklerine kesinlikle duyarsız kalmayacağız.

Çözüm odaklı çalışacağız ve son derece üretken olacağız. İnşallah bu kompleksimizi hizmete açtığımız zaman sizler de güvenle ve huzur içerisinde sporunuzu yapabileceksiniz. Ayrıca çevre yollarında bulunan bariyerlerin motor sporlarıyla uğraşan arkadaşlarımız için ne kadar büyük risk taşıdığını da biliyoruz. İnşallah göreve geldikten sonra bu konuya da hassasiyetle eğileceğiz, gerekli tüm girişimlerde bulunacağız. Amacımız Karamanımızı her yönüyle sorunsuz, güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirebilmektir.” Dedi.

Belediye Başkan Adayı program sonrasında Karaman Motosiklet Kulübü üyesi sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Motosiklet Tutkunlarından Savaş Kalaycı'ya Sevgi Seli

Motosiklet Tutkunlarından Savaş Kalaycı'ya Sevgi Seli

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber