Muhtarından Başkanına Karaman’da Korona Virüs Vakaları

Muhtarından Başkanına Karaman’da Korona Virüs Vakaları

Dünya kovid-19 tehdidiyle savaşırken maalesef Karaman’da vakaların çokluğu korkutuyor.

Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesinde Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu korona virüse yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden;
“20 Kasım Cuma Günü halsizlik ve ağrı şikâyeti sebebiyle eşim Yasemin Hanımla birlikte başvurmuş olduğumuz Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde görülen lüzum üzerine Covid-19 testi yapılmış ve test sonucumuz pozitif çıkmıştır. 

Çok şükür durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan bana bişey olmaz anlayışından uzaklaşarak TMM (Temizlik, Maske, Mesafe) kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyorum. Dua eder ve dua bekleriz.
Selametle. Kalın sağlıcakla.” İfadeleri ile duyurmuştu.

Boyacıoğlu’nun tedavisinin ise hastanede devam ettiği Kazımkarabekir Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla öğrenildi. Paylaşımda;
“Daha öncesinde sizlerle paylaşmış olduğum hastalığımızla alakalı olarak bildiğiniz üzere; 
20 Kasım Cuma Günü halsizlik ve ağrı şikayeti sebebiyle eşim Yasemin Hanımla birlikte başvurmuş olduğumuz Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde görülen lüzum üzerine Covid-19 testi yapılmış ve test sonucumuz pozitif çıkmıştı. 

Şahsımın hastalık belirtileri arttığından dolayı tedavim hastanede devam etmektedir. Bu sürede arayan hemşehrilerimin ne yazık ki telefonlarına nefes almada ve konuşmada zorluk yaşadığımdan dolayı cevap veremiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. Dua eder ve dualarınızı beklerim. 
Lütfen TMM (Temizlik, Maske, Mesafe) kurallarına ve devletimizin almış olduğu önlemlere riayet etmeyi sizlerden özellikle istirham ediyorum.” Denildi.

Diğer bir yandan ise Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Muhtar Ali Öngay’ın da kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Öngay yaptığı paylaşımda;
“Maske, mesafe ve hijyen konularında ne kadar dikkat ettimse de maalesef dün eşimle birlikte vermiş olduğumuz sürüntü örneklerinde covit-19 testimiz pozitif çıkmıştır. 
Rabbimden şafi ismi hürmetine bize ve diğer hasta kullarına şifa vermesini dilerken, siz dostlarımdan da dualarınızı bekliyorum.” Dedi.

Başta Karaman olmak üzere korona virüs mücadelesi veren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan sağlık diler, korunmak için de vatandaşlarımıza tedbirler konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber