Muhtarlar Toplantısı Vali Meral Başkanlığında Gerçekleştirildi

Muhtarlar Toplantısı Vali Meral Başkanlığında Gerçekleştirildi

İlimiz merkeze bağlı 15 mahalle muhtarının katıldığı Muhtarlar Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, kurum müdürleri ile ilimize bağlı Mahmudiye, Mansurdede, Mehmet Akif Ersoy, Mümine Hatun, Nefise Sultan, Osmangazi, Pirireis, Rauf Denktaş, Sakabaşı, Sekiçeşme, Siyahser, Sümer, Şeyh Edebali, Şeyh Şamil ve Tabduk Emre mahallesi muhtarları katıldı.

Toplantı, Vali Meral’in hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle başladı. Daha sonra merkez mahalle muhtarları sırasıyla söz alarak mahallelerindeki sorun ve taleplerini ilettiler.

cadsdasf.jpg

Muhtarlar Toplantısında, mahalle parklarının yapılması, mevcut parkların genişletilmesi, başı boş hayvanlar için önlem alınması, trafik düzenlemeleri, metruk binalar, apart evlerin denetimleri, eğitim ile ilgili konular üzerinde durularak yapılacak çalışmalarla istişareler yapıldı.

Merkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber