Muhtarlar Toplantısı Vali Meral Başkanlığında Yapıldı

Muhtarlar Toplantısı Vali Meral Başkanlığında Yapıldı

Vali Fahri Meral, ilimiz merkeze bağlı 15 mahalle muhtarıyla ile bir araya gelerek, istek ve sorunlarını dinledi.

08 Haziran 2018 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Emniyet Müdürü, İl Mahalli İdareler Müdürü, İl Müftüsü, İl Kültür ve Turizm Müdürü,  İl Milli Eğitim Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı ve ilimiz merkez Gazidükkan, Gevherhatun, Hacıcelal, Hamidiye, Hisar, Hürriyet, İbrahim Hakkı Konyalı, İmaret, Karamonoğlu Mehmetbey, Kâzımkarabekir Paşa, Kırbağı, Kirişçi, Koçakdede, Külhan ile Larende Mahallesi muhtarları katıldı.
 
Toplantı, Vali Meral’in hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle başladı. Daha sonra merkez mahalle muhtarları sırasıyla söz alarak mahallelerindeki sorun ve taleplerini ilettiler. Muhtarların sorun ve taleplerine yönelik toplantıda hazır bulanan kurum müdürleri ilgili muhtarlara gerekli bilgilendirmeleri yaparak, istişare ve çözümler için gerekli notları aldılar.
 
Merkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler.
 
Toplantının sonunda Vali Meral, muhtarların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

dsc_4226.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber