Mümine Hatun Kültür Merkezi Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Mümine Hatun Kültür Merkezi Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Karaman Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde 2016-2017 dönemi kurs kayıtları başladı.

Karamanlı hanımların büyük ilgi göstererek hem spor aktivitelerinde hem de kurs faaliyetlerinde bulunduğu Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde yeni dönem kursları başlıyor. Uzman eğitimciler tarafından verilen kurslara kayıtlar, 1 Eylül 2016 ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Resim, Kur’an-ı Kerim, Bilgisayar, Kat-ı Sanatı, Makine ve El Tekstili, Kırkyama, El Nakışı, İğne Oyası, Takı Tasarım, Bağlama, Keman, Gitar, Kitre Bebek, Taş Bebek ve Filografi dallarında açılacak kurslara katılmak isteyen hanımlar, Mümine Hatun Kültür Merkezi ve Beyazkent Spor ve Kültür Merkezi’ne başvurabilecekler. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Mümine Hatun Kültür Merkezi’nin 212 22 10, Beyazkent Spor ve Kültür Merkezi’nin 217 11 13 numaralı telefonlarını arayabilecekler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber